ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT GYŐR

Ha a tökéletes mosolyhoz már csak egy kicsi hiányzik

Modell lány mosolyog tökéletes hollywoodi mosollyal.

Esztétikai fogászat - Porcelán és direkt héjak

Az esztétikai fogászat egy komplex szemléletmód, amely elsősorban a természetesség jegyében éri el a gyönyörű mosolyt. Esztétikai fogászati kezelésekkel az esztétika és a funkció egységének megtartásával lehetséges korrigálni a meglévő foghibákat.

Kerámia héjakkal a tervezett mosoly korrekció gyorsan megvalósítható, és a kezelés eredményességéhez csak minimális foganyag eltávolítása szükséges. A héjak ezen felül rendkívül szépek és tartósak is.

Ennél a kifinomult technikánál különösen fontos az anyagválasztás, ezért rendelőnkben csak a legkiválóbb minőségű anyagokkal dolgozunk.

Mikor ajánlott esztétikai fogászati kezelés?

Kisebb torlódások és rendellenességek korrekciója esetén
A zavaró zománchibák és elszíneződések korrigálása céljából
A metsző élek lepattogzása esetén
A fogak közötti nagyobb hézagok eltüntetése céljéból
A fogak formájának korrekciója, átalakítása esetén
Amikor a fogfehérítés nem a kívánt eredményt hozza

Kérjen időpontot vagy keressen minket bizalommal felmerülő kérdéseivel!

TELEFONÁLOK

Ultravékony emax héjak a front fogakra.

E.max héjak

Az e.max héj egy nagyon vékony, néhány milliméter vastagságú, speciális anyagból készülő kis lapocska, amelyet minden esetben egyedileg, személyre szabottan tervezünk.

A héjakkal a fogak nem kívánt hibái korrigálhatók, ezáltal a mosoly tökéletessé alakítható. Természetesen mindenkinek a saját személyiségéhez igazítva tervezzük meg a mosolyát.

Habár sokan kerámiának tartják, valójában az e.max héjak speciális üveg anyagból készülnek és ennek köszönhetően lehelet vékony rétegként kerülnek a fogak felszínére. Művészi kivitelezésük miatt az eredeti fogak színével megegyező végeredményt érhetünk el általuk.

Az e.max héjak előnyei.

A vékonysága miatt az érintetlen, ép, eredeti fogaktól nem lehet őket megkülönböztetni
A legmagasabb esztétikai tulajdonságokkal rendelkeznek
A legerősebb szilárdságú anyagból készülnek
Hosszú távú és tartós esztétikai megoldást nyújtanak
Porcelán héj felhelyezése a fogra.

Porcelán héjak

A porcelán héjak legfőképp az anyagukban különböznek az e.max héjaktól. Kedvezőbb árkategóriába tartoznak, viszont nem ugyanannyira vékonyak, mint az e.max héjak.

A porcelán héjak is természetes hatást keltenek, széppé alakítható velük a mosoly és színben is tökéletesen igazodnak az eredeti fogak színéhez.

Az porcelán foghéjak előnyei.

A porcelán 100%-os fényáteresztő képessége miatt természetes hatás érhető el általuk
Kedvezőbb árkategóriát képviselnek
Nagy precizitású illeszkedést tesznek lehetővé
A fogfehérítéshez képest garantáltan szebb és tartósabb eredmény érhető el velük
Direkt héjhoz színskála próba a fogorvosi székben.

Direkt héjak

A direkt héjakat teljes egészében a rendelőben készítjük el egy speciális rétegzési technika segítségével, egy külön erre a célra kifejlesztett anyagból.

A természetes hatás elérése érdekében sokszor több, 5-6 különböző árnyalat felvitele is szükséges. A kezelést sok esetben tervezési fázis előzi meg, majd ezt követően egy sablon segítségével készül el a végleges héj.

A direkt héjak a porcelán héjakkal ellentétben az idő múlásával kophatnak, felszínük mattá változhat. Ez egyben azt is jelenti, hogy bizonyos időközönként a direkt héjak felszínét szükséges újra polírozni.

A direkt héj előnyei.

Felhelyezéséhez a legtöbb esetben nem szükséges ép foganyagot feláldozni
Bármikor átalakítható és könnyen kiegészíthető
Ha megsérül, akkor gyorsan javítható
A legkedvezőbb árkategóriát képviseli
Dr. Gyenes István esztétikai fogorvos Győr

Az esztétikai fogászati kezelések nagy szakértelmet és speciális eszközöket igényelnek a fogorvostól. Mivel a kezelések a mosolyzónában történnek, így kiemelten fontos a legmagasabb minőségű fogászati anyagok használata.

Rendelőmben ezért kifejezetten ügyelek a minőségi anyagok kiválasztására, és szakmailag is folyamatosan képzem magam, hogy minél természetesebb mosolyt készíthessek a pácienseimnek.

Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük, hogy milyen feltételek megléte szükséges a héjakkal történő mosoly korrekcióhoz.

Várom szeretettel rendelőmben."

Dr. Gyenes István

Implantációs protetikus, esztétikai fogszakorvos

Hogyan történik a mosoly korrekció porcelán héjakkal?

Az e.max és a porcelán héjak előkészítő kezelései fájdalommentes beavatkozások. Nézzük meg, általánosságban hogyan történik a tökéletes mosoly megalkotása.

1

Állapotfelmérés és konzultáció

A diagnosztikai eszközök segítségével felmérjük a kiindulási állapotot és utána megbeszéljük az összes alternatív lehetőséget, azok előnyeivel és hátrányaival. Majd pontos tájékoztatást adunk a kezelések menetéről.

2

Mosolytervezés

A pácienseink által elképzelt igények figyelembevétele mellett a digitális technológia segítségével megtervezzük az arcformához leginkább illő mosolyt. A mosolyzóna esztétikailag kiemelt fontosságú terület, ezért elengedhetetlen az alapos tervezés.

3

Kezelés

A tervezést követően a fogfelszín előkészítése történik. A preparálás során a fog felszínéből minimális, kevesebb mint 1 mm foganyag elvétele szükséges, hogy a kozmetikai héjakat rögzíteni tudjuk. Ezen alkalommal még csak az ideiglenes héjak kerülnek átadásra.

4

Porcelán héjak elkészítése

Az előkészített fogakról lenyomatot veszünk, amelyet ezután a fogtechnikai laborba küldünk. A fogtechnikus a lenyomat, valamint a digitális tervek alapján elkészíti a héjakat.

5

Végleges porcelán héjak felragasztása

Az elkészült porcelán héjakat a fogorvos egy speciális ragasztóval a gondosan előkészített fogakra helyezi. Ez a kezelés a héjak mennyiségétől függően néhány órát vesz igénybe.

+1

Tegye meg a tökéletes mosolyhoz vezető első lépést!

A tökéletes mosoly nem elérhetetlen, csak speciális felkészültséget, technikát és a legmagasabb esztétikai minőségű anyagok használatát követeli meg az esztétikai kezeléseket végző fogorvostól. Rendelőnk felkészülten áll pácienseink rendelkezésére.

IDŐPONTFOGLALÁS

Vélemények pácienseimtől

A rendelő

Rendelőmben a legmodernebb gépek és eszközök segítségével alkotjuk meg a tökéletes mosolyt.

A mosolytervezéshez a szaktudás mellett elengedhetetlen a high-tech gépek megléte: elsősorban a kiváló diagnosztikai eszközök, a legpontosabb képalkotásra alkalmas CBCT készülék valamint a mosolytervező programok.

Az eszközök mellett természetesen a páciensek kényelmére is ügyelünk, és igyekszünk számukra minél komfortosabbá tenni a rendelőben töltött kezelési időt.

Gyenes Dent Rendelő

Foghéjakkal kapcsolatban felmerülő kérdések

Legtöbb esetben mindenkinek javasolhatók kerámia és porcelán héjak, mert általuk a magas esztétikai hatás mellett a fogzománcon található hibák és elszíneződések, valamint a letört fogak is gyorsan és tartósan korrigálhatók. Bizonyos helyzetekben azonban nem a héjak alkalmasak a fennálló probléma kezelésére, ilyen például az erősen szuvasodott fogak esete, valamint a fogszabályozás.
A porcelán héj elkészítése legalább 5 munkanapot vesz igénybe, de bizonyos esetekben ez az idő kicsivel hosszabb is lehet. Az első alkalommal mindig megbeszéljük a kezelés menetét és annak ténylegesen várható végét.
A porcelán héj és az e.max héj is általában 5-10 évig tartós és szép, ezt követően cserélni szükséges őket.
A porcelán héjakkal történő mosoly korrekció költsége a kezelt fogak mennyiségétől függően változhat. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, hiszen a kondíciók is egyediek.
A héjak esztétikai és fogmegtartó szerepe is jelentős. A porcelán héjakkal korrigálhatóak a fogak egyenetlenségei és a zománcrétegben előforduló esetleges kopások, sérülések is. A végeredmény mindemellett nagyon természetes hatású.

Dr. Gyenes István

Implantációs protetikus, esztétikai fogszakorvos

Kérjen időpontot vagy keressen minket bizalommal felmerülő kérdéseivel!

GyenesDent telefonszám +36 70 940 6866

Copyright GyenesDent © All Right Reserved. Copy by Adsvalley, Design by H