Fogászati héjak (Veneerek)

Fogászati héjak (Veneerek)

A veneerek olyan vékony préselt kerámia pótlások melyek szilárdan ragasztva vannak a fogfelszínekhez.

A fogászati héjak segítenek újrateremteni az eredeti fogainak természetes alakját és formáját. Súlyos elszíneződés, fog él lepattanás esetén nagyon hatékony a fogak eredeti megjelenésének helyreállítására. Használhatók arra is, hogy megváltoztassák a fogak karakterisztikáját ezáltal mosolyt is.

 

Mi a veneer?

A veneer egy egyedi, vékony porcelán pótlás, amely biztonságosan ragasztva van a fogak elülső felületéhez. Az eljárásnak köszönhetően megvalósítható a fogak természetes formájának és megjelenésének újjáépítése. A porcelán leplezés színösszetételének megválasztásában fontos szempont, hogy a porcelán átengedi a fényt, ezáltal elérhető a kívánt esztétika, az eredeti fogszín befolyásolása mellett is.

 

Hogyan működik a kezelés győri fogászatunkban?

A fogorvos érzéstelenítés mellett csökkenti a fogak külső felszínén lévő zománc mennyiségét, a fogak belső felszínén található foganyag teljes egészben megmarad. Lenyomat vételt követően ideiglenes héjak készülnek, majd a következő alkalomkor beragasztásra kerülnek a héjak. Nagyon fontos, hogy ezekben az esetekben speciális fényáteresztő esztétikus ragasztócementet használjunk.

A veneerek helyre tudják állítani a fog természetes megjelenését  fájdalommentesen, a lehető legtöbb foganyag megmentésével.  A ragasztó szilárdsága miatt tartós és megbízható ez a főleg esztétikai beavatkozás.

Hollywood-i mosolyt szeretne? Régen álmodozik tökéletesen szimmetrikus fogakról?

Győri fogászatunkban valóra váltjuk mindezt! Tökéletes fogak, ahogy Ön szeretné. Keresse bizalommal győri fogorvosunkat!